Allmountain.ro este importatorul si distribuitorul oficial in Romania al marcilor The North Face, Atomic, Scott, Smartwo

0720 100 252 magazin.afibrasov@abitare.ro

The North Face

The North Face- “Never Stop Exploring™”- este misiunea pasionatilor de sport inca din anul 1968.
Bazandu-se pe bogata sa mostenire in domeniul descoperirilor, marca este larg recunoscuta astazi ca principal furnizor pe plan international de imbracaminte(geci, pantaloni si bluze de munte, alergare, drumetie, expeditii), echipament( rucsaci de munte, de alergare si de calatorii, saci de dormit, corturi si genti de expeditii de calatorie), incaltaminte( pentru munte, de alergare, de calatorii) si accesorii(caciuli, manusi, sepci) inovatoare si performante dedicate sporturilor in aer liber.

Patagonia a crescut dintr-o companie mica, ce crea produse pentru alpinisti. Alpinismul a ramas in centrul acestei afaceri, astazi de nivel mondial, care inca mai face imbracaminte si accesorii pentru alpinism, dar, totodata, si pentru schi, snowboarding, surfing, pescuit, vaslit si alergare.
Misiunea Patagonia: Construieste cel mai bun produs, nu provoca rau inutil, foloseste afacerea pentru a inspira si implementa solutii la criza ecologica.
Atomic – Pasiune, inovatie si performanta, sunt trei cuvinte care pot defini cel mai bine brand-ul Atomic.
Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexa, de zeci de ani, cu o experienta vasta pe piata internationala si face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan.

Scott- NO SHORTCUTS
Scott este lider inovator in industria sportiva fiind specializat pe echipamente de schi, alergare si bicicleta.
SmartWool® impinge limitele lanii Merino pana la maxim pentru a construi produse practice si intelegente. Inspirat de cei care traiesc si joaca in munti, brandul SmartWool® ofera articole de imbracaminte de inalta performanta, proiectate pentru o viata activa in mijlocul naturii.
Olang- “Combinatia perfecta intre designul italian, cunostinte vaste si pasiune puternica”.
Olang proiecteaza, produce si furnizeaza incaltaminte ce ofera stil si confort purtatorului fiind usoare, durabile si portivite pentru toate tipurile de aventuri.
Pentru sezonul de iarna colectia Olang, include modele pentru a satisface orice nevoie:de la cizme clasice de zapada la pantofi casual de iarna, de la cizme de blana naturala pana la bocanci de ploaie.
Altra- inovatie si performanta. Incaltamintea de alergare Altra este definita de 3 tehnologii de baza: FootShape, Zero Drop, si Fit4Her.

Facebook: The North Face Romania, allmountain.ro, Echipa Allmountain

Instagram: echipa_allmountain.ro

Hashtags: #allmountain, #TheNorthFace, #Patagonia, #Scott, #Atomic, #Smartwool, #Altra, #Olang, #EchipaAllmountain #TheNorthFaceRomania

0/5 0 ratings

We also recommend you...